Månedens Medarbejder: Charlotte Nielsen (ChN)

Hvorfor nørre?

Jamen, fordi det er et fedt gymnasium med nogle skønne elever!
Og så selvfølgelig fordi Nørre G er så stort og visionært et gymnasium, så der også er behov for en person, som kan være med inde over alt det, der ikke lige er undervisning.

Hvad laver du når du ikke er på skolen?

Jeg elsker at fotografere og jeg er vild med blomster og gammel keramik. Og så har vi et dejligt gammelt sommerhus, som jeg også er vild med.

Yndlingsrejsemål?

Jeg vender altid tilbage til Italien, og Rom bliver jeg nok aldrig helt færdig med, men der er jo SÅ mange skønne steder i verden og USA er bare fedt at rejse rundt i.

Hvis du kunne være en karakter fra hvilke som helst serie eller film, hvem ville du være?

He he, det må være Rachel fra Friends (den ser I også, ikk?), men min familie siger, at jeg mere er Monica.
Men egentligt burde vi alle vælge Pippi Langstrømpe, fordi hun har en god holdning til mange ting, bl.a. siger hun: Det har jeg ikke prøvet før. Så det kan jeg sikkert godt!

Yndlingsret?

Alt med koriander, citrongræs og ingefær.

Yndlings item i dit hjem?

Uh, jeg har mange –  men hvis en terrasse er et item, så må det nok være den. Og ellers er det mine mange, skønne retrovaser, som jeg samler på.

3 sange fra din playliste?

Lige nu er jeg helt vild med ’Sweet’ med Cigarettes After Sex, ’Dilemma’ med Nelly og ’Sick Boy’ med The Chainsmokers. Jeg savner lidt at høre hele albums, så det skal jeg til at gøre igen noget mere. Verdens bedste og mest helstøbte album er: ’The Rise and Fall of Ziggy Stardust og the Spiders from Mars’ med David Bowie.

Yndlingsbog?

De bøger jeg har læst flest gange er ’Betty Blue. 37,2 om morgenen’ og ’Fordømte liv’ af  Philippe Dijan.

Yndlingskunstner?

Prince var lydtapetet til min ungdom og var og er den største. Og så kan Olafur Eliasson få mig til at tabe underkæben igen og igen. Jeg kan lide hans æstetik, helhedstankegang og leg med elementerne.

En tv-serie du har binge-watched?

Girls, og The Handsmaid’s Tale

Dit næste køb?

Jeg har set en fed, transportabel LED-lampe til terrassen – kunne være god, hvis det en dag bliver sommer i det her land.

Hvad ville du være da du var lille?

Jeg har haft 3 faser: arkæolog, kostumedesigner og nyhedsoplæser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.