Månedens Medarbejder: Stinne Bo Schmidt

Det er altid sjovere, at være et sted hvor man kender hinanden. Derfor har Nørre News startet en ny artikel serie, hvor vi hver måned præsenterer en ny medarbejder, som fortæller lidt om sig selv.

I andledning af at KULT-caféen i dag, bliver den første i ‘Månedens Medarbejder’ serie, lærer og KULT-ansvarlig, Stinne Bo Schmidt.

Hvorfor nørre?

Nørre er det bedste sted pga. af jer, engagerede og fantastiske elever og så mine super skønne kolleger. Så det er en fornøjelse at komme på arbejde.

Hvad laver du når du ikke er på skolen?

Jeg er med i bestyrelsen for et børnecirkus, der hedder Cirkus Arcus, hvor min datter går, og her hjælper jeg med at lave plakater, nyhedsbreve mm. Det er rigtig sjovt. Herudover vinterbader jeg, og så prøver jeg at få set mine venner og familie så meget som muligt.

Yndlingsrejsemål?

Italien er altid fantastisk.

Hvis du kunne være en karakter fra hvilke som helst serie eller film, hvem ville du være?

Det ved jeg faktisk ikke, men jeg kan da fortælle, at der i min blå bog fra gymnasiet står, at jeg mindede om Miss Piggy… hmm… men det er vel også fint nok at være lidt af en drama queen til tider:-)

Yndlingsret?

Jeg elsker sushi og tapas

Yndlings item i dit hjem?

Det er helt klart mine malerier. De er alle smukke og fortæller en historie, og så er langt de fleste malet af nogle, jeg har en relation til bl.a. et par gamle elever fra Nørre.

3 sange fra din playliste?

Jeg hører faktisk for det meste podcast – jeg elsker Mads og Monopolet og Third Ear

Yndlingsbog?

Lige nu er jeg i gang med at læse “Tjenerindens fortælling” af Margaret Atwood, og den kunne godt blive en yndlingsbog, og ellers er jeg fuldstændig vild med Sigrid Hustvedts “Det vi elskede”.

Yndlingskunstner?

En af mine yndlingskunstnere er Mark Rothko. Han laver nogle fantastiske malerier, og selvom de kan virke meget simple med deres enkelte farveflader, er der meget betydning i værkerne, og de er skabt ud fra erfaringerne og traumerne fra 2. Verdenskrig.

En tv-serie du har binge-watched?

Ja, for et par år siden var jeg fuldstændig besat af Mad Men, og jeg tror faktisk at jeg fik set alle sæsoner på et par uger i sommerferien – der gik mange sommernætter med at se den.

Dit næste køb?

Helt klart en rejse til sommerferien

Hvad ville du være da du var lille?

Da jeg var omkring 10 år, ville jeg være tøjdesigner og tegnede tøj uafbrudt. Jeg deltog også i et par konkurrencer, hvor jeg en gang vandt det sæt tøj, som jeg havde designet. Det blev dog syet i et helt forkert materiale –  velour – og det var ca. 5 gange for stort til mig, så det endte med, at min far brugte det som pyjamas om vinteren… det var den karriere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.