Nørre Studios: Cari Alexandra Moreno

Nørre News lancerer en helt ny serie kaldet ”Nørre Studios,” som vil fokusere på stilen her på Nørre. Vi kommer med dybdegående artikler om elever og deres stil, og artiklerne vil indeholde interviews og billeder. Vi håber, at I vil tage godt imod dette nye princip.

Vi vil med denne nye udgave af “Nørre Studios” komme ud med det budskab, at Nørre er for alle. Det er lige meget hvordan og hvorledes du klæder dig, for vi mener, at Nørre ikke har en stil, som skal følges. Vi mener derimod, at Nørre er en enhed, der samler mange forskellige mennesker fra forskellige familier, kulturer og klasser. På Nørre kan man udtrykke sig som man vil, og gennem hvad man vil – om det så er igennem sit tøj eller det udvalg man er med i. Vi vil derfor hver måned sørge for, at alle er repræsenteret i denne nye udgave af “Nørre Studios,” for der er plads til alle. Velkommen til!

Denne gang har vi haft æren af at snakke med Cari Alexandra Moreno på 18 år. Hun er på sit sidste år her på Nørre, og hun er fra musik/engelsk klassen 3.C. Hun har en meget afslappet stil med fine smykker fra hele verden. Hendes stil kombineres med en mega fed udstråling og hendes gode humør. Cari havde en vildt cool tilgang til vores interview og var meget engageret. Man kan tydeligt mærke, at Cari er en genert pige, men udadvendt alligevel! Cari har helt klart en stil, der lyser op på Nørre.

Hvordan beskriver du selv din stil

Cari: Det ved jeg ikke… Altså min stil er meget farverig i hvert fald. Jeg synes, det er lidt steneren, hvis det hele er sort og hvidt. Så går jeg i rigtig mange smykker. Min stil er lidt spraglet måske. 

Har du et bestemt kendetegn ved din stil?

Cari: Uha, det ved jeg faktisk ikke… Hvad kendetegner min stil?

Venner: Genbrug!

Cari: Ja, genbrug – og farverigt tøj igen. Og så har jeg altid en taske på. Jeg har så lige glemt den i dag, men ellers har jeg den altid på. Jeg plejer også at gå med briller, men dem har jeg også glemt i dag, hahaha.

Hvor er dit tøj fra?

Cari: Rigtig meget af mit tøj er fra genbrug. Altså ca. 99.9% er fra genbrug, – og helst Røde Kors. Lige det jeg har på i dag er faktisk alt sammen genbrug – undtagen mine sko og strømpebukser tror jeg. Men ja, Røde Kors på Frederikssundsvej er stedet for mig og mine venner. De kan nærmest huske os, så vi er rimelig faste kunder der.

Hvorfor har du valgt dette outfit i dag?

Cari: Fordi jeg synes det er sejt, hahaha. Min sweater købte jeg også i Røde Kors, og der var det sådan en lang klam én, men så klippede jeg den kort, fordi jeg synes, at det her logo var mega fedt.

Så synes jeg, at farverne som jeg har på i dag er rigtig fede. Den her nederdel har en mega cool farve, synes jeg, – og den matcher godt med mit halstørklæde. Mit tøj skal helt klart være behageligt at have på.

Hvad siger det om dig?

Cari: Jeg er tilpas i det, som jeg har på, og det er mig! Jeg synes mit tøj passer til mig, og det er dét, der er vigtigst.

Hvor får du din inspiration fra?

Cari:  Mine venner! Det er ikke rigtig noget, der kommer fra medierne. Jeg synes ikke lige, at jeg kan finde noget, der er fedt, men jeg synes, at mine venner har rigtig pænt tøj. Jeg tror, vi finder ret meget inspiration i hinanden.

Har du et styling tip? do/don’t

Cari: Det er mega vigtigt at gå i noget, som du føler dig tilpas i. Jeg kan huske, at jeg plejede at gå i det, som jeg troede andre synes var flot. Jeg kan huske, at jeg egentlig ikke følte mig som mig selv i det. Det jeg går i nu, synes jeg er pænt, og det klæder mig. Så det at føle sig tilpas er vigtigt!

Hvad tog du på til FLE?

Cari: Jeg købte en kjole i Episode, og det var en stram glimmer kjole i en rødbrun farve. Min FLE-partner og jeg havde sørget for, at vi matchede. Vi havde villet følges alle tre år, så endelig fik vi det til at du’. Det var perfekt!

Vi er selvfølgelig snart tilbage med flere trendsættere i næste måned!

SaveSave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.