Veganer i København

Det kan været svært at finde et godt sted at spise når man er veganer, og det kan være mindst ligeså hårdt at være vennen som artigt skal følge med rundt på jagt efter en vegansk restaurant når man egentligt helst gerne bare vil have en lækker burger eller en god gryderat.

For at hjælpe med en løsning til denne struggle, har vi her samlet fire super skønne, hyggelige og selvfølgelig også lækre spisesteder, som tilbyder veganske retter samtidig med også at tilfredsstille de kødædendes sult.

Mums

Kompagnistræde 31

Mums ligger på Kompagnistræde som løber parallelt med strøget, og er derfor ret genial efter en dag i butikker. På Mums menukort finder i både en vegansk salat, sandwich og gryderet, og så selvfølge flere super lækre salater, sandwichs og gryderetter med kød også. De har også et større udvalg er friskpressede juice, ingefær shots, kaffe og som et extra bonus er det meste af deres udvalg økologisk.

Hope Bar

Larsbjørnsstræde 7

Hope Bar ligger som Mums også inde på en sidegade til strøget, og er i modsætning til Mums hovedsagligt vegansk med få retter til de ikke-veganske. På Hope Bars menukort finder i alt fra burger og sandwich, til salater, friske juice og smoothie. De servere også super yummy morgenmads bowl, der helt klart er hver at anbefalede. Udover at størstedelen af deres menukortet er vegansk er alt deres mad også glutenfrit.

Cock’s and Cows

De fleste kender nok allerede Cock’s and Cows, men som producenten af ikke bare en men 2 forskellige super dejlige veganer burgere skulle den selvfølgelig inkluderes i listen her. Cock’s and Cows har i skrivende stund syv forskellige restauranter rund i København, og har udover deres to veganske burgere en stor udvalg af en masse andre lækre brugere, fritter og dips, heriblandt en super lækker vegans aioli.

Djuus Copenhagen

Blegdamsvej 76

Djuus lægger tæt med søerne i midten af Købehavn, og er fuldstændig økologisk og hovedsagligt vegansk. Hos den supper hyggelige cafe finder du hjemmelavede juice, raw kager og den absolut lækreste bland selv brunch med massere af veganske og glutenfrie muligheder. Som et ekstra bonus er Djuus også i den grad en af de mest ”instagramable” spisesteder i København.

SaveSave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.